Poštovani gradjani,
u toku turističke sezone a usled povećanja broja lica koje boravi u Vrdniku sa oko 4.000, na preko 12.000 na dnevnom nivou, utrostručuje se i količina smeća za čije odvoženje i deponovanje je zaduženo naše preduzeće.
Dok se odvoženje smeća van sezone vrši 1 do 2 puta nedeljno, u toku sezone smeće odvozimo 3 do 4 puta, po potrebi i češće.
Zbog znatno povećanog obima posla, ali i zbog činjenice da su naši radnici izloženi ekstremno visokim temperaturama prilikom obavljanja teškog fizičkog rada, molimo Vas za razumevanje i strpljenje ukoliko kontejner ispred vaše zgrade nije ispražnjen istoga dana, sigurno ćemo to uraditi u najkraćem
mogućem roku.
Takodje vas molimo da krupni otpad, nameštaj, ostatke gradjevinskog materijala, ne bacate pored kontejnera već da nas kontaktirate na broj telefona 0800 100 383, poziv je besplatan.
Na fotografijama možete videti kako smo uredili prostor oko Kasine, igrališta FK ”Rudar”, ambulante, ”Gospodski red”, Ugore…
Sa akcijom uredjenja i ostalih delova Vrdnika i cele opštine nastavljamo svakodnevno.
Jos jednom vas molimo za razumevanje i saradnju, jer samo zajedno mozemo učiniti naš Vrdnik i celu opštinu Irig prelepim mestom za život, kakvo svi zaslužujemo.
JP KOMUNALAC