Predsednik Opštine Irig Tihomir Stojaković, obišao je u društvu Djordja Vranjesa, vd direktora JP KOMUNALAC, radove na uredjenju upravne zgrade i tehničke baze ovog preduzeća.

– JP Komunalac je zaduženo za sliku koju o našoj opštini stiču kako naši sugradjani, tako i brojni turisti. Ono je ogledalo naše opštine i svi zajedno moramo uložiti dodatne napore u cilju što boljeg funkcionisanja ovog preduzeća, kako bi građani bili zadovoljni uslugama koje im se pružaju, istakao je predsednik opštine Tihomir Stojaković.

Na upravnoj zgradi se sredjuje stolarija, podovi, sanitarni čvorovi, prostorija za radnike, uvodi se centralno grejanje a vrši se i kompletno uredjenje tehničke baze.

– U objekte JP KOMUNALAC godinama nije ulagano ništa, one su ruinirane i neuslovne. Njihovim kompletnim uredjenjem dobijamo bolji, zdraviji i sigurniji ambijent za rad a samim tim možemo kvalitetnije da obavljamo svoje zadatke. Nastavljamo sa dobrom praksom iz prethodnog perioda ali ćemo se potruditi da sve ono što nije valjalo promenimo i poboljšamo, i da postanemo pravi javni servis svih gradjana opštine Irig, ističe vd direktora Djordje Vranješ.