Добром пословном политиком, ЈП ”Комуналац” је успело да у последњих годину и по дана уз редовну исплату текућих зарада, исплати и седам личних доходака које су радницима остала дужна претходна руководства предузећа.

Такође, у последњих неколико месеци ”Комуналац” је свој возни и машински парк обновио новим машинама и алатима што је омогућило и знатно проширење спектра деловања предуећа, а управо то ових дана можемо видети на популарном врдничком ”Галамбошу”.

”Улица Бошка Сремца због великог броја људи који овде имају викендице преко лета постаје изузетно прометна. Такође, велики број власника воћњака пролази овуда са пољопривредном механизацијом и све то захтева много бољи пут него што је овај летњи, који је због своје конфигурације и јаких киша које га спирају био у јако лошем стању. Због свега тога, скинули смо оштећену површину земљаног пута и насули деоницу у дужини од 700 метара гребаним асфалтом. Извршићемо и ваљање пута и сигуран сам да ће грађани овог дела Врдника на чију молбу смо и реаговали, бити задовољни. Куповином нових машина ”Комуналац” сада може да изводи много сложеније радове него раније, а сигурно је и нашој општини у интересу да плаћа извођење радова јавном предузећу са своје територије што у прошлости често није био случај”- каже генерални директор ЈП ”Комуналац”, Александар Манојловић.

Заједно са њим, радове је обишао и заменик председника Општине Ириг, Миодраг Бебић, који је истакао да је локална самоуправа увек у служби грађана и да ће наставити да решава све инфраструктурне проблеме у свим насељима наше општине.

DSCN8469

DSCN8486

DSCN8484

DSCN8480

DSCN8475